Politika

Nem mindegyik politikus karácsonyfája sikerült tökéletesre — Mutatjuk, ki hogyan ünnepelt a hétvégén

nyugatifeny.hu

Ki nyerte idén a karácsonyfa-versenyt?

Dobrev Klára, a DK Árnyékminiszterelnöke a legkisebb fiával posztolt a karácsonyfájukról. A képhez annyi megjegyzést fűzött, hogy náluk is megkezdődött a napokon át tartó közös ünneplés.

Varju László, a DK országgyűlési képviselője és árnyékminisztere sajnos feldíszítve nem mutatta meg a karácsonyfáját. Az viszont elmondható, hogy ő is a magas fák pártján áll, hiszen több fejjel magasabb nála a megvásárolt fenyője.



Barkóczi Balázsnak nemrég született meg a lánya, ő és a felesége látható a DK szóvívőjének a karácsonyi képén. Erre vonatkozik a poszthoz írt kommentár is:

“Első karácsony.”

Ujhelyi István EP-képviselő több posztban is megemlékezett a karácsonyfájáról és a családi ünneplésről. Az alábbi képen egyik gyermekével látható, ahogy a csúcsdíszt teszik fel a szemmel láthatóan magas karácsonyfára:

Varga Judit képein visszatérő vendég a miniszter kutyája, Bolha. A karácsonyi képéről sem maradhatott le, amelyen kettejükön kívül látható a meglehetősen gyér karácsonyfájuk is:


Egy közös pont Gulyás Gergely és Varju László között: mindketten még a felállítás előtt mutatták meg a karácsonyfájukat. A DK-s politikusnak annyi mentsége van, hogy ő még karácsony előtt posztolta ki a favásárlós képét, míg Gulyás Gergely szenteste délután mutatta meg a még mindig kibontatlan fáját.

Lázár János egy teljes videót készített a karácsonyi készülődésről. Ő a karácsonyfa megvételétől, a felállításán keresztül a díszítésig mindent megmutatott a követőinek:



Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője családi képet posztolt december 24-én. Ők az egyszínű karácsonyfákat szerethetik, hiszen az idei fenyőjük is csak aranyszínben világít:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top