Politika

Dobrev Klára: Minden magyar érdekében be fogjuk vezetni az eurót

nyugatifeny.hu

A stabil pénz stabil országot jelent.

Déli szomszédunk, Horvátország 2023. január 1-jével bevezette az eurót, pedig 9 évvel hazánk után csatlakoztak csak az Európai Unióhoz.

Sokan szóvá is teszik, hogy míg Horvátország az eurózónához csatlakozik, Orbánék a vármegyéket hozzák vissza, Dávid Ferenc vélemény cikket is írt.

Most Dobrev Klára árnyékminiszterelnök is megszólalt az euró bevezetéséről, bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Azokban az országokban, ahol euróval fizetnek, stabil a gazdaság, kiszámíthatóak a hétköznapok és a családok sem szenvednek a brutális, elviselhetetlen drágulástól. Most már ilyen Horvátország is.

9 évig a horvátok azért dolgoztak, hogy bevezessék az eurót. És nemcsak azért, mert az uniós tagsággal ezt vállalták, hanem mert tudják, hogy ez a nemzeti érdekük.


Az euró bevezetése nekünk, magyaroknak is nemzeti érdekünk. Éppen ezért az Árnyékkormány már most arra készül, ha eljön az ideje, Magyarországon is bevezessük az eurót. Ezt fogjuk tenni, minden magyar érdekében.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top