Politika

A Fidesz szerint teljesen oké a gáz ára, még akkor is, ha a magyarok hétszeres árat fizetnek érte

nyugatifeny.hu

A rezsicsökkentést akkor is megvédik.

Gyurcsényékkal se híre, se hamva nem lenne a rezsicsökkentésnek, soha nem támogatták, be akarják szántani, és mindenféle árstop nélkül ráengednék a magyar családokra a kiszámíthatatlan szankciós energiaárakat

– így reagált a Fidesz a DK nyilatkozatára.

Az árnyékkormány szerdán ugyanis arra hívta fel a figyelmet, hogy az Orbán-kormány becsapja a magyarokat. Míg Európában ötödére esett a gáz ára, addig Magyarországon hétszeres árat fizetnek érte az emberek. Erről >>ITT<< írtunk részletesen.

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében még azt is állította, hogy a brüsszeli szankciók olyan kiszámíthatatlan energiaválságot és energiaár-emelkedést okoznak egész Európában, hogy (kapaszkodj meg)

a magyar családok minden egyes hónapban havi 181 ezer forinttal fizetnének többet

a rezsiért a kormány támogatása nélkül.


De természetesen mindenkit megnyugtattak, hogy a jövőben is “megvédik” a rezsicsökkentést. A Fidesz burkoltan arra is utalt, hogy Gyurcsány és a baloldal nem a magyar emberek, hanem a “külföldi gazdáik” oldalán állnak.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top