Politika

Kijöttek az adatok, amelyektől Orbánék tartottak – itt vannak a részletek

nyugatifeny.hu

Nem jön be a propaganda.

Napokban publikálták az Eurobarometer-kutatás októberi eredményeit, amelyből jól látszik, hogy a kormány állítása, miszerint a magyar 97 százaléka elutasítja a szankciókat.

Magyarországon több mint ezer embert kérdeztek meg októberben arról, mennyire támogatja a szankciókat. A kutatás eredményéből kiderült:

a magyarok 56 százaléka teljes mértékben vagy részben helyesli az uniós lépéseket,

beleéertve a szankciókat is.

Az uniós intézkedéseket a magyar lakosság 41 százaléka ítéli el, ez pedig teljesen elmarad a kormány által hangoztatott 97 százaléktól.

A kutatás a kormánnyal való elégedettséget is vizsgálta, a magyarok

58 százaléka elégedetlen

azzal, ahogy a kormány kezeli az életszínvonal romlását.

Sokan, 62 százalékban mondták azt, hogy hogy több-kevesebb nehézséggel tudnak csak kijönni a pénzükből.

Az Orbán-kormány az Európai Parlamentet is sokszor támadta az elmúlt időben, a magyar lakosság ugyanakkor nincs olyan rossz véleménnyel a Parlamentről.


Az Eurobarometer szerint csak 19 százalék van rossz véleménnyel a parlamentről, 42 százalék inkább semleges, 39 százalék pedig jókat gondol, ami nem sokban különbözik az általános európai hangulattól.

Az EP-választáson is nagy részben vennének részt a magyarok, 70 százalékuk venne részt nagy valószínűséggel a szavazáson, ha most tartanák azt. Ezt azonban érdemes fenntartásokkal kezelni, mert a részvétel még egyetlen EP-választáson sem ment 44% fölé.

(via 444.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top