Politika

Itt a fordulat egy nappal börtön előtt? Megdöbbentő információ látott napvilágot Galambos Lajosról

GALAMBOS LAJOS - FOTÓ: POZSONYI ZITA/BLIKK

Érdekes reklámra lett figyelmes a Bors. Miután kiszivárgott, hogy Galambos Lajosnak február 15-én, azaz holnap kell megkezdenie börtönbüntetését, furcsa mód egy olyan plakáton szerepel a neve előadóként, amely egy március 11-i bulit hirdet. A hirdetés tanúsága szerint a zenész Tatabányán fogja szórakoztatni a nagyérdeműt egy Nőnapi Dáridón.

Mindeközben egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki Galambos Lajcsi birtokán. Mindenki a mulatóssztárt akarja látni, hiszen egyes hírek szerint holnap meg kell kezdenie a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. Annyi hívatlan látogató jelent meg a trombitás házánál, hogy biztonsági őröket fogadott fel a védelmében. És hogy igaz-e a holnapi dátum?


“Minden törvényben rögzített kötelezettségemnek és előírásnak megfelelően készülök az előttem álló eseményekre. De ennél többet semmiképp nem szeretnék mondani, pedig hallottam én már olyan információkat is magamról, hogy a hajam az égnek állt” – mondta sejtelmesen a Blikknek Lajcsi.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top