Politika

Nagy Feró úgy tudja, a mai rockzenészek többsége jobboldali és vigyázzban áll, ha jön Orbán

nyugatifeny.hu

Arról is beszélt, hogy mit gondol azokról, akik kritizálják a politikai hovatartozása miatt.

Nagy Feró azt állította a Karc FM Bezzeg című műsorában, hogy a mai rockzenészek nagyobb többsége jobboldali. A Kossuth-díjas (!) zenész úgy gondolja, ők egyet is értenek Orbán Viktor politikájával.

“A mai rockzenészek nagyobb többsége jobboldali. Az egyetért ezzal a kormánnyal, amit Orbán Viktor – állj vigyázzba! – vezet”

– fogalmazott Nagy Feró, aki arra is kitért, hogy egyszer megkérdezték tőle, hogy jó-e a miniszterelnök s*ggét nyalni, amire azt felelte:

“Ha nekem az a s*gg tetszik, akkor engedje meg, hogy azt nyaljam”

A Beatrice frontembere elmondta azt is, miért rajong annyira a miniszterelnökért:

“Igazából az ember él a világban, vannak elképzelési, hogy hogyan lehetne az a világ jobb. Ha idősebb vagy, belemész kompromisszumokba. De Orbán Viktor előrébb jár, mint mondjuk én. (…) Ha ő mond valamit, azt vegyük komolyan. Mi vagyunk a kétharmad.

Én szeretem őt…

a Viktor mellett van még egy pár jó arc. A Semjén, a Szijjártó… hát ilyen külügyminiszterünk még nem volt! Ha a Viktor megszólal a tévében, én rögtön nézem. Elfogultan nézem, de mégis mindig próbálok belekötni.”


Nagy Feró ugyanakkor “agymosottaknak” nevezte azokat, akik a politikai hovatartozása miatt kritizálják. A zenész szerint túlságosan megosztott Magyarország: ha van egy intézkedés, ami “orosz érdeket” szolgál, akkor egyből ráhúzzák a putyinista jelzőt.

Nézd meg a Nagy Feróval készült teljes interjút:


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top