Politika

Több mint négyszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

demokrata.hu

Péntektől vasárnapig 413 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

 

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 138, szombaton 114, vasárnap 87 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. Az ország belsejében 74 határsértőt is elfogtak, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 921 határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza. A megelőző héten – február 27-től március 6-ig – a feltartóztatottak száma 803 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében is elfogtak 76 határsértőt, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.


Embercsempészés miatt 18 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top