Politika

Egy erős fotó kedvéért összeállt a Fidesz álompárja: Nézd, kivel mutatkozott Németh Szilárd!

Ezt nem láttuk jönni.


Nehéz szavakat találni Németh Szilárd, a kormányzó párt bűnügyekbe keveredett alelnöke közösségi médiában felbukkant fotójára. A képaláírás is minimalista:

„Elnök úrral, Lajos barátommal készülünk a bizottsági ülésre”.

Hogy pontosan mit értett Németh a képhez írt feliraton, nem egészen világos. A kedves olvasóra bízzuk inkább a kép és az alábbi idézet közti összefüggések értelmezését:


„Ha a testemet nem is, legalább a lelkemet vidd haza!”

Az idézet Nyirő József erdélyi költőtől, egykori nyilaskeresztes (sic!) parlamenti képviselőtől származik, ám nem teljes. Az eredeti így hangzik:

„Ha testemet nem is, de legalább lelkemet vidd haza a házsongárdi vagy az udvarhelyi temetőbe, vagy terítsd le az áldott földön, hogy attól is nőjön a fű, szebbüljön a világ”.

Hogy a Fidesz két képviselőjének hogy jutott eszébe a közös bizottsági munkáról a temető, nem tudjuk. Abba pedig már bele sem merünk gondolni, miért kellett egy, a zsIdók gyilk0lásához asszisztáló politikus-költőtől idézni.


(Németh Szilárd/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top