Politika

Döbbenetes és pofátlan kampánytrükk: hamisítja Magyar Pétert a Fidesz!

Erre tényleg csak Orbánék képesek!


Elképesztő trükköt dobott be a Fidesz Szolnokon! A Magyar Péterrel szemben tehetetlennek tűnő kormánypártban ugyanis kitalálták, hogy ha már nem tudják lejáratni a Tisza Pártot, akkor legalább igyekeznek a saját hasznukra fordítani a népszerűségét. Ez pedig úgy oldják meg, hogy

A SZOLNOKI FIDESZ HAMISÍTANI KEZDTE MAGYAR PÉTERT!

Mint ahogy sok helyen, a Tisza-parti városban is indít egy kamupártot a Fidesz, hogy megossza az ellenzéki szavazatokat. Szolnokon ez a Minden Döntés Számít (MDSZ) nevű álellenzéki szervezet, amit az egyik fideszes képviselő jó barátja, Németh Attila vezet.

A TRÜKK AZ, HOGY A FIDESZT SEGÍTŐ KAMUPÁRT MINDENHOL AZT HIRDETI, HOGY „TALPRA”, AMIVEL AZT A LÁTSZATOT KELTIK, MINTHA A TISZA PÁRT ÁLLNA MÖGÖTTÜK. ÍME:

 

 


 

0514 Talpra 01 2

0514 Talpra 1 1

Látható, hogy a párt a Talpra Magyarok! szlogen, illetve a TALPRA szó lenyúlásával akarja átverni a szolnoki embereket. Bár Magyar Péter pártja vidéken egyáltalán nem indul az önkormányzati választásokon, a Fidesznek dolgozó kamupártot ez nem zavarja. Az elképzelésük egyszerű:

MINÉL TÖBB ELLENZÉKI HISZI AZT, HOGY AZ MDSZ A TISZA PÁRTOT KÉPVISELI, ANNÁL KEVESEBB TÁMOGATÓJA LESZ A FIDESZ ELLEN ÖSSZEÁLLT VALÓDI ELLENZÉKNEK, A TEGYÜNK SZOLNOKÉRT! NEVŰ VÁLASZTÁSI SZÖVETSÉGNEK!

Az, hogy a pár hónappal ezelőtt még ismeretlen MDSZ-t vezető Németh Attila mennyire ellenzéki, jól bizonyítja az a fotó, amelyen együtt mosolyog Pócs Jánossal, a kormánypárt országgyűlési képviselőjeöltjével. A képen jobbra látható Németh Attila:

A Magyar Péter pártját utánzó trükk nem egyszeri próbálkozás Szolnokon. Van olyan, magát „civilnek” mondó polgármesterjelölt is, aki furcsa módon ugyanezzel az átveréssel próbál szavazatokat elvenni az ellenzéki pártok közös jelöltjétől, Györfi Mihálytól. Nem nehéz észrevenni, hogy Soós Krisztián plakátját ugyanaz a – vélhetően fideszes – műhelyben dobták össze, mint az MDSZ kommunikácíióját. Nézzék meg:

0515 Soos


A Fidesz és kamupártjainak, álciviljeinek trükkje hiába primitív és átlátszó, mégis óriási a tét, mivel Szolnokon szinte tapinthatóan Fidesz-ellenes a hangulat. A város szemetes, a 2019-ben bezárt strand felújítását öt év alatt sem tudta befejezni a kormánypárti városvezetés, amelynek polgármestere nemrég a fürdő helyett egy magánpénzből épült sípályát adott át nyárra – erről IDE KATTINTVA olvashatnak. Ha a választási verseny valóban olyan szoros lesz, mint ahogy azt várják,

NEM MINDEGY, HÁNY SZOLNOKI VÁLASZTÓT SIKERÜL ÁTVERNIE A MAGYAR PÉTER PÁRTJÁT UTÁNZÓ, MDSZ NEVŰ KAMUPÁRTNAK!

A Fideszben mindenesetre azt remélik, hogy hülyének nézhetnek annyi szolnokit, amennyi ahhoz kell, hogy a Fidesz tovább vezethesse a várost. Június 9-én eldől, hogy az ott élők közül hányan dőlnek be a Minden Döntés Számít nevű fideszes trükknek…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top