Politika

Egyszer már elítélték a nagyhatalmú fideszes polgármestert, de most egy még durvább bűnnel bukott le

És még újra is indul a választáson.


Hadházy Ákos független parlamenti képviselő ismét talált valamit a bácsszőlősi fideszes polgármester múltjában. Szarvas Róbert Norbertet közokirat-hamisításért már elítélték.

Bácsszőlős fideszes polgármesteréről, Szarvas Róbert Norbertről eddig is tudtuk, hogy szeret a tilosban járni. Februárban derült ki, hogy Szarvas „magától érthetődőnek” tartja, hogy beköltözött az EU-s pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba, amelyet mellesleg 45 millió forintból hoztak rendbe a településen.

Idéztük Hadházy Ákos bejegyzését

„Kiderült, hogy közokirat-hamisítás és hivatali visszaélés miatt korábban már elítélték Szarvas Róbert bácsszőlősi polgármestert, aki aztán önkényesen beköltözött a negyven milliós EU-s projektben felújított orvosi lakásba. (Mert »valahol laknom kell, b.zdmeg«, magyarázta).

A polgi ugyanis úgy adott egy 30 ezer forintos jutalmat egy nem a faluban lakó ismerős közmunkásnak, hogy azt egy másik, bácsszőlősi rászoruló nevére írta ki. A pénzt erre hivatkozva vette fel, de csak véletlenül derült ki, hogy egészen másnak adta, mint ami a papíron volt.


Az ügy LÁTSZÓLAG megint egy pitiáner dolog, valójában egyáltalán nem az és ugyanúgy rendszerszintű problémára mutat rá, mint az orvosi lakás elfoglalása. Ez is ugyanarról szól:

a kis falvak rászoruló, elesett lakóit befolyásoló fideszes kiskirályokról.

Akik azt hiszik , mindent megtehetnek, csak mert jóban vannak a Fidesszel. És akik mindent meg is tesznek azért, hogy a Fidesz hatalmon maradjon. Változás akkor lesz ebben az országban, ha az ellenzék nem csak a választások idején járja az országot, hanem megcsinálja a kötelező házi feladatot.

Megtalálja és hálózatba szervezi azokat a helyi ellenállókat, akik kockázatot vállalva és ellenzékiségüket felvállalva küzdenek a Fidesz piszkos hálózata ellen.

Bácsszőlősön is ilyen emberek derítették ki a hivatali visszaélést és most ezt az eltitkolt ítéletet.

Szarvas Róbert amúgy nemigen szégyelli ezeket a »kis« bakikat, újraindul a pozícióért.”


(Hadházy Ákos / Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top