Politika

Orbán maga elé rántotta a feleségét, amikor a koronavírusra tesztelték (+videó)

Pestibulvar.hu

Ilyet még viccből sem csinál az, aki tiszteli a másikat.




 

Orbánt és feleségét, Lévai Anikót is le kellett tesztelni koronavírusra a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, miután hazatértek Magyarországra Moldovából. Amikor a járványügyis meg akarta mérni Orbán testhőmérsékletét a homlokánál egy no-contact hőmérővel, a kormányfő hátrébb ugrott, és bátor férfi módjára maga elé rántotta a háttérből a feleségét – aki ennek hatására kicsit meg is botlott -, mondván:

“ENGEDJÜK ELŐRE AZ ANIT!”

 

Majd egy jót nevetett az egészen, Lévai Anikó pedig kínosan mosolygott. Sokat elárul Orbánról, és a feleségéhez való viszonyáról az a néhány másodperc, ahogy ellentmondást nem tűrően odébbtolja őt, mintha csak egy rongybaba lenne, akinek a teste felett kizárólag ő rendelkezik, majd megpróbál viccet csinálni az egészből. Persze tény, hogy Orbán nemcsak a családjával bánik így, lényegében az egész országot úgy kezeli, mintha mind az alattvalói lennénk, nem meglepő hát, ha ezt csinálja a feleségével. Mindenesetre így is eléggé undorító ezt látni a gyakorlatban.

A szégyenletes jelenetet itt megtekinthetik, Orbán maga töltötte fel a Facebook-oldalára:




Vigyázzunk egymásra // Look out for one another!

Vigyázzunk egymásra // Look out for one another!

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. március 12., csütörtök




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top