Politika

Megint nagyot ment Bayer Zsolt: Ezúttal fajgyűlölő kirohanást rendezett blogján

Illusztráció: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az ötös számú Fidesz-tagkönyv tulajdonosának blogján megjelent, színesbőrűek elleni – az ilyenkor szokásos alpári hangnemben megírt – hangulatkeltő bejegyzése. – írja a magyarhang.hu.





 

Nagyszerűen beleillik a kormányzat kisebbségellenes kommunikációjába a 444.hu vette észre. Bayer a következőket írta:

Ez lenne a jövő? Kib*szott négerek mocskos bakancsát kell csókolgatni, és önfeledten mosolyogni hozzá? Örülni? Mert másképp kinyírnak vagy összevernek? Akkor inkább irány Szibéria! Istenem… hát mivé lett ez a világ…

 

Bayer írásának alapjául egy német Facebook-bejegyzéshez kapcsolt videó szolgál, amelyen egy utcai jelenet látható: fiatal fehér pár áhítatosan hallgat egy fekete embert, és szemmel láthatóan nagyon egyetért vele, majd megcsókolják az előadónak és társainak bakancsát.

 

A 444.hu a videó eredetijét megkeresve egy tíz hónappal korábbi Youtube-videóra bukkant. A felvételt a Black Hebrew Israelites nevű, fekete felsőbbrendűséget hirdető, szélsőséges, homofób és antiszemita gyűlöletcsoportnak minősített szervezet (annak is az ISUPK nevű szárnya) készítette, még tavaly, 10 hónappal a mostani amerikai zavargások előtt.

 

Az eredeti, vágások nélküli videó itt látható.

forrásmagyarhang.hu




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top